You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Reviews

Vandaag weer verwelkomd door de warme handen van Ineke. Zoals altijd een hartelijk welkom, fijne gesprekjes en een weldadig gevoel. Al anderhalf jaar draag ik met trots mijn haarstukje dat op maat gemaakt is van Europees haar. Het dunner wordende haar op mijn leeftijd was niet langer iets waar ik me comfortabel bij voelde. De beslissing om een haarstukje te proberen nam ik tijdens jouw open dag, zonder enige twijfel. En wat een fantastische keuze bleek dat te zijn! Ik voel me niet alleen tevreden, maar zit ook beter in mijn vel. Dank je wel voor de prachtige verandering en het boosten van mijn zelfvertrouwen!

Mevr. B uit Hulst

Vandaag langs geweest bij Ineke voor een oppepper en wat kleur voor zowel mijn haarwerk als eigen haar. Ik ben ontzettend blij met haar en haar expertise. Ze heeft een scherp oog voor jouw wensen en weet precies welke mogelijkheden daarbij passen. Naast haar vakmanschap is het ook nog eens gezellig! Dank je wel voor de professionele touch én de goede sfeer! ????

Mevr. A uit Axel

Kijken, maar iemand ook echt zien en horen maar ook daadwerkelijk luisteren zijn kwaliteiten die volledig passend zijn bij Ineke. Geduld, service, expertise in haar vak, maar vooral de passie en het plezier om mensen te helpen straalt er aan alle kanten vanaf. Een veilige plek waar tijd voor je genomen wordt en je met een fijn gevoel weer buitenstapt. Investeer samen met Ineke in je haarwerk en ervaar net als ik dat het een kroon is die je nooit meer af wilt zetten.

Love is in the hair!

Esther van Ee

Ineke is behulpzaam, er is nooit iets te veel… En het warme en persoonlijke contact, dat vond ik echt het prettigste. Ik voelde me de koning te rijk.

Diana de Puijsseleyr

Het haarwerk dat ik eerst had paste eigenlijk niet bij mij. Ik ben toen naar Ineke gegaan en zij heeft het anders aangemeten. Samen hebben we gekeken wat het beste bij me paste qua kleur en model. Ik heb gekozen voor hetzelfde kapsel dat ik altijd had en dat is goed gelukt!

Karla Jacobs

Ineke is een warme en spontane dame die goed naar je verhaal luistert. Ze geeft het advies dat je nodig hebt, zonder opdringerig te zijn. Ook is ze goed op de hoogte van de kracht van haar producten. Dat geeft vertrouwen!

Mireille Lenaerts