You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

In Fix hair haarwerken

Jij verdient een haarstuk dat jou vertrouwen geeft. Met een haarstuk of haarwerk van In Fix hair haarwerken krijg jij dit vertrouwen weer. De haarwerken zijn gemaakt van 100% Europees menselijk haar en zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Oók als het regent, waait of tijdens het sporten.

 

Maatwerk

Met liefde en plezier stel ik het perfecte haarstuk of haarwerk voor je samen. Dat kan een haarwerk zijn dat zo dicht mogelijk bij jouw natuurlijke haar komt, zowel qua kleur, lengte, structuur en dikte. Tenzij jij zelf iets anders in gedachten hebt natuurlijk. Een haarwerk op maat is uniek. De haarwerken van In Fix hair haarwerken worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerd, 100% natuurlijk Europees echt haar.

Wat is 100% natuurlijk Europees echt haar?

Alle haren die gebruikt worden voor de haarwerken zijn afkomstig van Europese vrouwen. Al deze haren zijn bedekt met een schubbenlaag. Het zijn deze schubben die leven geven aan de haren, het doet de haren bewegen. In Fix hair haarwerken behandelt deze schubben niet en laat ze 100% intact. Vandaar: onbehandeld Europees haar.

Waarom een haarwerk van natuurlijk haar?

  • Een haarwerk van natuurlijk haar biedt veel mogelijkheden wat betreft model, kleuren en stijlen. Vrijwel alle kapsels kunnen met natuurlijk haar gerealiseerd worden.
  • Natuurlijke haren kunnen gekleurd worden, op voorwaarde dat er voor een donkerdere kleur wordt gekozen. Ook door de zon opgelicht haar, kan opnieuw naar de originele kleur gebracht worden.
  • Echt haar heeft een langere levensduur dan synthetische haar, indien de vezels niet beschadigd worden.

Uitgebreide verzorging

Een haarwerk van echt haar heeft echter wel een uitgebreide verzorging nodig. Het is belangrijk om de haren op regelmatige basis met aangepaste producten te verzorgen. Deze verzorging vindt plaats in de haarwerkpraktijk.

Hogere prijs

Bij een natuurlijk haarwerk bepalen de oppervlakte, het binnenwerk en de haarlengte de prijs. Hierdoor ligt de aankoopprijs aanzienlijk hoger dan bij een synthetisch haarwerk.