You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Werkwijze

In de praktijk werken we in stappen. Samen bereiken we dé juiste oplossing voor jouw haarprobleem. Jij en ik!

Afspraak 1 - Kennismaking

In mijn haarwerkpraktijk draait het om jou. Je ontvangt eerst een heerlijk kopje koffie of thee. Daarna neem ik uitgebreid de tijd om kennis met je te maken en te luisteren naar je verhaal. Ieder verhaal is tenslote anders. Wellicht zit je met veel vragen over je haarsituatie. Vanuit mijn ervaring zal ik veel van jouw vragen kunnen beantwoorden. Een fijn idee!

Vervolgens kijken we samen naar jouw haarverliesproces en bespreken we je wensen en verwachtingen. Ik vertel de voor- en nadelen van de verschillende haaroplossingen en geef een uitgebreid advies over welke oplossing het beste bij jou past. Naar aanleiding van dit gesprek bestel ik een aantal speciaal voor jou samengestelde haarwerken.

Een mooi haarwerk of andere vormen van haaraanvulling zijn kostbaar. Daarom leg ik je tijdens het eerste gesprek niet alleen alles uit over het verschil in haarwerken, maar ook over het verschil in kosten. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken. In de meeste gevallen vergoed de zorgverzekering een deel van de rekening. Doordat ik SEMH-gecertificeerd ben, kan ik voor je nakijken tot welk bedrag de kosten vergoed worden en kan ik de declaratieafhandeling direct regelen bij je zorgverzekering.

Is het voor jou niet mogelijk om langs te komen? Dan kom ik naar je toe, thuis of in het ziekenhuis. Of vind je het prettig om je partner, zus of eigen kapper mee te nemen naar het eerste gesprek of tijdens het aanmeten van jouw haarwerk? Dat snap ik. Ook zij zijn van harte welkom!

Afspraak 2 - Pasmoment

Bij de volgende afspraak gaan we de haarwerken of haarstukken passen, zodat we weten wat wel óf niet bij je past. Want ieder haarwerk heeft een eigen pasvorm en binnenwerk. De keuze? Die maken we samen, want het belangrijkste is dat jij je er goed bij voelt. Wanneer we een keuze hebben gemaakt, ga ik aan de slag met het in model brengen van het haarwerk. Zodat jij jezelf weer kunt zijn.

Afhankelijk van jouw situatie knip ik het gekozen haarwerk tijdens de tweede óf derde afspraak. Dit stemmen we samen af.

Afspraak 3 - Knippen en verzorging

Als laatste knip ik het uitgekozen haarwerk in model. Met mijn jarenlange ervaring als kapster kan ik jouw haarwerk perfect in het door jou gewenste model knippen. 

Zodra jouw haarwerk helemaal naar wens is, leer ik je hoe je dit het beste op en af kunt zetten. Ook geef ik tips hoe je het haarwerk thuis het beste kunt verzorgen. Bij sommige haarwerken is het aan te raden om het haarwerk door mij te laten onderhouden. De volledige verzorging ervan vindt dan in de praktijk plaats.

Service

Zit je met vragen of is er iets met je haarwerk? Blijf er niet mee rondlopen en neem contact met me op. Bij voorkeur telefonisch 06-10599439 of via WhatsApp, zodat ik je zo snel mogelijk kan helpen. Het is belangrijk dat jij met een goed gevoel je haarwerk kunt dragen. Altijd!

Service

Is er iets met het haarwerk of haarstuk? Of zit je met bepaalde vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met mij. Bij voorkeur telefonisch via 06-10599439 of WhatsApp. Ik zal je dan zo snel mogelijk helpen.

Door een nieuwe situatie kunnen er ongetwijfeld veel vragen door je hoofd spoken. Blijf er niet mee rondlopen, maar stel ze gerust aan mij.

Certificaten

Ineke van Belleghem Haarwerken is SEMH-gecertificeerd.

Zorgverzekeraars

Ineke van Belleghem Haarwerken is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Op voorhand kunnen wij de kosten berekenen, zodat je over het financiële aspect geen zorgen hoeft te maken. 

Vergoeding basisverzekering

Vanuit de basisverzekering ontvang je een vergoeding voor een haarwerk. In 2024 geldt een vergoeding van € 465,- voor bijv. een haarprothese of een pruik. Heb je een aanvullende verzekering? Dan krijg je een hogere vergoeding.

Team = samenwerkingen

Ineke van Belleghem Haarwerken werkt samen met een team van specialisten. Dit onder andere rondom het event 'Wij zien jou!'. Een kleinschalige themadag rondom de diagnose kanker, dit vond plaats op 11 april 2022. Ik werk hiervoor samen met Veronique de Poorter van Skinstudio Pour Elle, Marlies Freijzer voor oncologische voetverzorging, Erika Bodyfashion voor borstprotheses en lingerie, contextueel- en relatietherapeute Coach Greet Penneman