You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Het draait
om jou!

Ineke

Haar- en hoofdhuidproblemen

Veel mensen hebben last van haar- en hoofdhuidproblemen, zoals bijvoorbeeld roos, eczeem, haaruitval of psoriasis. Zo’n 90% van de mannen en vrouwen krijgt ooit een keer te maken met hoofdhuidproblemen. Hieronder licht ik een aantal veelvoorkomende hoofdhuidproblemen toe.

Roos

Bij roos heb je vaak last van een jeukende en schilferige hoofhuid. Maar daarnaast ook van de bekende witte, vettige schilfers die op het haar en de schouders liggen. Dit wordt veroorzaakt door een overmatige productie van huidcellen.

Psoriasis

Psoriasis is een bekend (hoofd)huidprobleem. Het is een langdurige huid- en hoofdhuidziekte die zich uit in een dikke en rode ontstoken huid, bedekt met schilferachtige schubben die vaak jeuk en pijn veroorzaken.

Seborroïsch eczeem

Seborroïsch is een chronische goedaardige, niet besmettelijke huidaandoening waarbij jeuk, roodheid en schilfertjes ontstaan in je gezicht, vooral in de wenkbrauwen en in de plooien naast je neus. Soms ook achter je oor of in de haarlijn.

Vette hoofdhuid

Een vette hoofdhuid is het gevolg van overactieve talgklieren. Je haar ziet er vettig uit zo voelt het ook. Terwijl je het voor je gevoel toch echt voldoende wast.  

Droge hoofdhuid

Voelt je hoofdhuid strak aan? Heb je last van een trekkerig gevoel? Vallen er droge schilfers uit je haar? Dan is er sprake van een droge hoofdhuid.

Wat kan ik voor je betekenen?

Voor ieder haar- of hoofdhuidprobleem bestaat een oplossing. Ineke van Belleghem Haarwerken is een gecertificeerd haarwerkprofessional voor het merk Mediceuticals. Dit betekent dat ik vrijblijvend een hoofdhuid- en haaranalyse kan uitvoeren met behulp van een zogenaamde medi-scope. Deze camera zorgt voor een tweehonderd keer vergroot zicht op jouw haar en hoofdhuid.

Met dit gedetailleerde beeld adviseer ik je over mogelijke behandelingen en vervolgstappen. Vaak kun je door het gebruik van de juiste producten thuis al veel bereiken. Ik adviseer je graag welk product het beste bij jouw haar en hoofdhuid past. Zo werken we samen aan een oplossing.

Haaranalyse bij uiteenlopende klachten

Voor een hoofdhuid- en haaranalyse maak je op voorhand een afspraak. Zo hebben we voldoende tijd om het probleem vast te stellen en de oplossingen te bespreken. Eventueel kunnen we naar aanleiding hiervan direct een eerste behandeling uitvoeren. De hoofdhuid- en haaranalyse wordt kosteloos uitgevoerd.